BALOGH TÉSZTA ZRT.
alapítva 1993

Paradicsomos olivás spagetti Holló Tibor és Sági Szilárd ajánlásával

Elkészítési idő: 0 perc

Elkészítés:

Egy főzőedényben kevés hagymát pirítunk, beletesszük a hámozott paradicsomot, amelyet 10 percig pirítunk. Ízesítjük sóval, borssal, cukorral és teszünk bele apróra zúzott fokhagymát. Ezt a mártást krémsűrűségűre felfőzzük, majd beletesszük a szeletelt olajbogyót és az oregánót. A közben kifőtt spagettivel összekeverjük eme mártást, és azonnal tálalhatjuk. A tetejére reszelt sajtot vagy parmezánt szórhatunk.

Hozzávalók:
50 dkg Pasta Duro Durum Spagetti tészta 1 dl étolaj, 1 d. olasz paradicsomkonzerv, 1 kis ü. fekete olivabogyó 1 tk. só, 1 tk bors, 1 csokor friss oregánó (lehet szárított is) 1 gerezd fokhagyma, 1 ek. barna cukor, 1 fej vöröshagyma

Receptek

...