BALOGH TÉSZTA ZRT.
alapítva 1993

Kéksajtos tejszínes penne Holló Tibor és Sági Szilárd ajánlásával

Elkészítési idő: 0 perc

Elkészítés:

A tésztát kifőzzük. Elkészítjük a sajt-mártást. A vajon felolvasztjuk a krémsajtot, belemorzsoljuk a kéksajtot, ízesítjük sóval, borssal összevágott friss bazsalikommal. Ezek után beleforraljuk a létejszínt, majd ebbe a mártásba belekeverjük a kifőtt tésztát. Azonnal forrón tálaljuk. Önálló ételnek is kitűnő.

Díszíthetjük rukkola salátával, valamint cseresznyeparadicsommal is.

Hozzávalók:
50 dkg Pasta Duro Durum Penne tészta 10 dkg roquefort sajt, 5dkg mascarpone krémsajt 5 dl. létejszín, 20 dkg vaj, 1 tk. bors pár levél friss bazsalikom

Receptek

...