BALOGH TÉSZTA ZRT.
alapítva 1993

Indonéz zöldséges- chilis farfalle, pirított jércehússal és sósmogyoróval

Elkészítési idő: 0 perc

Elkészítés:

Wok fűszerkeverékkel lepácoljuk a vékony csíkokra vágott húst. kifőzzük "al'dante" módon a masnitésztát. Vaslapon, tárcsán vagy serpenyőben lepirítjuk a húst kevés olajon, majd ráhalmozzuk a vékony csíkokra vágott zöldségeket és a kifőtt tésztát. Ízesítjük a tésztahalmot sóval, borssal, fokhagymával, chiliszósszal, sós mogyoróval és a szójaszósszal. Öt perc alatt összepirulnak az alapanyagok, azonnal tálalható.

Ízlés szerint csípősre is elkészíthető.

Hozzávalók:
50 dkg Pasta Duro Durum Farfalle tészta 80 dkg csirkemellfilé 30-30 dkg sárgarépa, gomba, kelkáposzta, vöröshagyma, angolzeller 1 ek. fokhagyma, só, bors, wok fűszerkeverék, étolaj 2 dl Knorr Manis chili szósz, 1 dl fekete szójaszósz 10 dkg sós mogyoró

Receptek

...